SİİRT / KURTALAN - Gökdoğan Ortaokulu

Gökdoğan Ortaokulu

Gökdoğan Köyü kurtalan /Siirt
Vizyon
- Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları istek ve ilgi alanlarına göre yetiştirmek. - Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
Misyon
Bizler; İdareci, Öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmları için hiç durmadan çalışacağız.
Başarılar
Köy okulu olmamız ve bütün imkansılıklara rağmen, başarılarımız her geçen yıllara göre daha da artarak %40 ila %50 arasında öğrencilerimizi liselere yerleştirmiş durumlardayız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08:30 ile 15:20
Karolifer
Ulaşım
Kurtalan ile Batman ana yolu üzerinde olup ulaşım her zaman rahatlıkla sağlanmaktadır.Ulaşım karayolu ile yapılmaktadır.
Batman ve Kurtalan´dan okulumuza servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
GÖKDOĞAN KÖYÜ/KURTALAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklığı 56 km. İlçe merkezine uzaklığı 26 km. Batman il merkezine uzaklığı 26 km dir.